Denis Ulanov: Nu l-am întâlnit niciodată pe Platon. Posibil se răzbună pentru că nu am vrut să fac parte din echipa lui de avocați
Full Article 3 minutes read

Denis Ulanov: Nu l-am întâlnit niciodată pe Platon. Posibil se răzbună pentru că nu am vrut să fac parte din echipa lui de avocați

Deputatul Partidului „ȘOR” Denis Ulanov susține că nu îl cunoaște pe Veaceslav Platon, iar acuzațiile lansate în adresa sa ar putea o fi răzbunare pentru că, acum câțiva ani, a refuzat să facă parte din echipa de avocați a omului de afaceri. Mai mult, parlamentarul susține că nu a încălcat niciodată legea.

„Chiar din primele minute după ieșirea sa în libertate, putem concluziona că și-a asumat rolul de „salvator” al țării, care dă indicații directe guvernării. El a declarat, practic, că coaliția de guvernare, inclusiv PSRM, nu se descurcă cu situația din țară și uite că a venit Veaceslav Platon care va pune lucrurile la loc. Platon și dreptatea sunt lucruri absolut incompatibile”, a declarat Denis Ulanov pentru NM.

Parlamentarul fracțiunii „ȘOR” susține că este evident faptul că Veaceslav Platon „și-a asumat rolul de procuror, judecător, avocat al PSRM”: „S-a văzut în emisiunea de ieri că la toate întrebăriile despre PSRM răspundea sau cu lingușiri, sau cu refuzul de a comenta”.

Denis Ulanov a declarat că nu a încălcat niciodată legea.

„Ieri, Platon a calificat toată opoziția drept „bandă”. Vreau să îi spun, că spre deosebire de el, eu nu am făcut nicio ilegalitate timp de 25 de ani de activitate. Și spre deosebire de el nu am probleme cu legea în alte țări. Dacă el susține că a fost condamnat pe nedrept în R. Moldova, de ce nu vorbește despre acuzațiile care i se aduc în alte țări. Sau și acolo îl urmărea Plahotniuc?”, a argumentat deputatul.

Parlamentarul a mai spus că nu s-a întâlnit niciodată cu Veaceslav Platon, însă, acum câțiva ani, i s-a propus să facă parte din echipa de avocați ai omului de afaceri, propunere pe care a refuzat-o.

„Niciodată nu m-am întâlnit cu Veaceslav Platon și nu îl cunosc, nu îi înțeleg acuzațiile în adresa mea. Voi continua activitatea mea de deputat în parlament. Este evident că anumitor persoane nu le convine activitatea din parlament a opoziției și a mea, inclusiv. Haideți să ghicim cui anume. El a spus de multe ori că știe cum să ocolească legea. Vrea să îi spun că, spre deosebire de el, niciodată nu am încălcat legea. Posibil că declarațiile lui sunt o răzbunare pentru că am refuzat propunerea lui din 2011-2012 de a face parte din echipa lui de avocați, poate din acest motiv face aceste acuzații”, a precizat Ulanov.

Parlamentarul a ținut să îi transmită un mesaj personal lui Veaceslav Platon.

„Veaceslav, nu ne cunoaștem și nu ne-am intalnit niciodată, însa aș vrea să îți transmit următorul mesaj: se poate trăi după lege sau după principii. Tu nu trăiești nici după lege, nici după principii”, a conchis Denis Ulanov.

Reacția vine după ce, în ediția din 16 iunie a emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8, omul de afaceri Veaceslav Platon, proaspăt eliberat din închisoare, a declarat că ar deține probe, potrivit cărora, deputatul fracțiunii Partidul „ȘOR”, Denis Ulanov, ar fi avut un rol organizatoric în frauda bancară.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: