Descinderi în sudul țării, inclusiv la școli auto, într-un dosar de confecționare și vânzarea actelor false
Full Article 30 second read

Descinderi în sudul țării, inclusiv la școli auto, într-un dosar de confecționare și vânzarea actelor false

Oamenii legii anunță că au descins joi, 15 februarie, pe mai multe adrese din sudul țării. Perchezițiile au loc într-un dosar de confecționare, deținere, vânzare și folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ștampilelor sau sigiliilor false.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP) sunt vizate inclusiv câteva școli auto, dar și două secții de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: