Descoperă 3 gusturi unice de HOT DOG! Gusturi noi la starkebab
Full Article 2 minutes read

Descoperă 3 gusturi unice de HOT DOG! Gusturi noi la starkebab

Începând cu 21 octombrie,  starkebab este încântat să prezinte oaspeților săi trei hot dog-uri noi, care cu siguranță vor încânta papilele gustative și vor adăuga varietate în meniul fiecăruia.

HOT DOG CLASSIC
Acest hot dog va fi o adevărată descoperire pentru iubitorii de gusturi clasice. Pentru doar 35 de lei vei primi o chiflă moale umplută cu morcov picant, sos roșu Harira de autor, sos alb de usturoi și muștar american. Salata verde și crenvurstul vienez unic pregătit pe grill completează perfect această capodopera culinară.

HOT DOG DOUBLE
Pentru cei care caută ceva mai sățios, recomandăm HOT DOG DOUBLE. Acest hot dog mare conține doi crenvurști suculenți și chiar va fi o adevărată provocare să-l mânânci pe tot! O alegere ideală pentru cei care iubesc gusturile intense și bogate.

HOT DOG PULLED PORK
Dacă preferi ceva diferit, încearcă HOT DOG PULLED PORK. Acesta combină pulled pork suculent, sos BBQ, salată de varză, ceapă roșie și castraveți murați. O combinație ideală pentru cei care apreciază gusturile originale și unice.

Vino în oricare restaurant  starkebab sau comandă hot dog-urile noi la livrare pe www.starkebab.md! Suntem siguri că toate vor fi pe placul tău!

022 855 717
www.starkebab.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: