Dima White scapă de penitenciar. Bloggerul, trimis în arest la domiciliu după ce a filmat o minoră în ipostaze intime
Full Article 2 minutes read

Dima White scapă de penitenciar. Bloggerul, trimis în arest la domiciliu după ce a filmat o minoră în ipostaze intime

Vloggerul Dima White, care a filmat o adolescentă de 17 ani cu sânii goi și a publicat scena, ar fi fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile. Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel Chișinău. Informația a fost confirmată, pentru Agora, de surse din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). 

Precizăm că decizia vine după ce, pe 17 iulie, Dima White a fost plasat în arest, în penitenciar, pentru 20 de zile.

Dosarul investigat vizează cazul unei adolescente de 17 ani, din nordul republicii, a cărei mamă l-a denunțat, după ce i-a determinat fiica în schimbul sumei de 1500 lei să-și arate sânii goi în fața camerei de luat vederi și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Anterior, și deputatul PAS Lilian Carp a depus o plângere la poliție față de acțiunile bloggerului.

***

Dima White este un vlogger care recent a ajuns în atenția societății pentru video-urile sale în care discriminează fetele. În unul dintre clipuri, acesta oprește tinere pe străzile din Chișinău și le propune bani pentru ale atinge în locuri intime. Dacă tinerele refuză, vloggerul le presează până când acestea acceptă. Ulterior, el declară că toate fetele sunt demne de ură pentru că s-ar „vinde”.

De menționat că toate fetele pe care le abordează White în video-urile sale sunt de vârstă fragedă. Unerori, acestea se dovedesc a fi și minore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: