Din echipa noului președinte al țării vor face parte Nemerenco, Negruță și Stamate. Ce funcție i-a pregătit Maia Sandu lui Andrei Năstase?
Full Article 2 minutes read

Din echipa noului președinte al țării vor face parte Nemerenco, Negruță și Stamate. Ce funcție i-a pregătit Maia Sandu lui Andrei Năstase?

Președintele ales al Republicii Moldova a anunțat primele nume din viitoarea sa echipă de consilieri. Foști miniștri ai Sănătății și a Justiției, Ala Nemerenco, și Olesea Stamate, cât și ex-ministrul Finanțelor din guvernul Filat, Veaceslav Negruța vor face parte din echipa prezidențială, condusă de Maia Sandu.

x

„Ala Nemerenco, consilier pe probleme sociale și ale sănătății, Veaceslav Negruță, consilier pe economie și Olesea Stamate, consilier pe justiție”, a enumerat Maia Sandu  în cadrul unei conferințe de presă pe 30 noiembrie.

Întrebată dacă îi va propune o funcție liderului Platformei DA, Andrei Năstase, Maia Sandu a spus că nu a discutat acest lucru.

„Deocamdată nu a fost finalizată lista oamenilor cu care voi lucra la președinție și presa va fi informată imediat când se vor lua decizii în acest sens,” a menționat președintele.

Amintim că în guvernul Sandu, Andrei Năstase a ocupat funcția de ministru al Afacerilor Interne.

Menționăm că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu susține pe 30 noiembrie o conferință de presă. Este primul eveniment de amploare de acest fel după ce a fost aleasă în calitate de președinte al Republicii Moldova. Acesta se desfășoară în incinta Palatului Republicii. NM prezintă cele mai importante declarații ale Maiei Sandu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: