Din nou alertă meteo. În Moldova a fost anunțat cod galben de ploi cu descărcări electrice
Full Article 30 second read

Din nou alertă meteo. În Moldova a fost anunțat cod galben de ploi cu descărcări electrice

Meteorologii au emis o nouă avertizare pe întreg teritoriul țării – cod galben de instabilitate atmosferică. Pe parcursul zilei de astăzi se așteaptă descărcări electrice, izolat averse puternice însoțite de vijelie. 

Avertizarea este valabilă începând cu ora 13:00 până la 22:00.

Din nou alertă meteo. În Moldova a fost anunțat cod galben de ploi cu descărcări electrice

old.meteo.md

Potrivit meteorologilor se așteaptă descărcări electrice, izolat averse puternice (15-45 l/m2) însoțite de vijelie de până la 15-20 m/s și grindină.

Amintim că și pentru ziua de ieri, reprezentanții Serviciului Hidrometeorologic de Stat au anunțat cod galben de instabilitate atmosferică.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: