Directorul ANSP: „Noi rămânem pe poziția ca populația să stea masiv acasă ca alternativă la decizia Mitropoliei Moldovei”
Full Article 1 minutes read

Directorul ANSP: „Noi rămânem pe poziția ca populația să stea masiv acasă ca alternativă la decizia Mitropoliei Moldovei”

Ministerul Sănătății rămâne pe poziția ca populația să stea masiv acasă de Paștele Blajinilor. Despre acest lucru a anunțat Nicolae Furtună, directorul Agenției Naționale de Sănătate Publică, în cadrul unei conferințe de presă.

„Colegii din sistemul de sănătate în general ne-am pronunțat împotriva petrecerii Paștelui Blajinilor. Ați văzut scrisorile de nesupunere care au venit din partea Mitropoliei. Dânșii erau tentați și dispuși să petreacă Paștele Blajinilor la data de 7, 8 iunie”, a declarat Nicolae Furtună.

„Noi am rămas pe aceeași poziție ca să nu permitem desfășurarea activităților de Paștele Blajinilor. Din păcate, biserica nu ne-a auzit. Noi rămânem pe poziția ca populația să stea masiv acasă ca alternativă la decizia Mitropoliei Moldovei”, a mai adăugat acesta.

Precizăm că recent și premierul Ion Chicu, dar și primarul capitalei, Ion Ceban, au îndemnat moldovenii să nu meargă la cimitire de Paștele Baljinilor.

Amintit că în data de 6, 7 şi 8 iunie, transportul public nu va activa, conform deciziei luate de Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: