DOC 15 mii EUR – la ziua de naștere și $20 mii – la sărbătorile de iarnă. Veniturile Marinei Tauber în 2022 
Full Article 2 minutes read

DOC 15 mii EUR – la ziua de naștere și $20 mii – la sărbătorile de iarnă. Veniturile Marinei Tauber în 2022 

Pe site-ul Autorității Naționale de Integritate a fost publicată declarația de avere și interese personale pentru anul 2022 a deputatei Partidului „ȘOR” Marina Tauber. Potrivit documentului, Tauber a ridicat anul trecut de la Parlament 149,8 mii lei, ceea ce presupune un salariu lunar de circa 12 500 lei.

De la Parlament, deputata a beneficiat și de compensații – circa 115 mii lei.

Tauber a indicat și un venit obținut la ziua de naștere – 15 mii EUR, un alt venit de la sărbătorile de iarnă – 20 mii de dolari. Pe lângă aceasta, deputata a primit în martie un cadou în valoare de 12 mii EUR.

În declarația de avere, Tauber a indicat un apartament de 72,8 m.p. Cota-parte: 7/18. Valoarea acestuia fiind 496 mii lei. Deputata a inclus și un apartament pe care îl închiriază din 2021 de 97,7 m.p. Tauber a indicat și o altă avere imobiliară de 119.8 m.p.

Deputata mai are un automobil de model VW Passat anul fabricației 2018, dobândit în 2019.

În document, Tauber a declarat un set cercei și inel Boucheron în valoare de 6000 de euro, cadou obținut în 2020. Deputata a indicat și cercei Van Cleef (cadoul obținut în 2020), dar și un ceas Rolex (cadou primit în 2019).

Tauber a indicat și 3 împrumuturi, cu rata dobânzii 0. Primul de 900 mii lei, al doilea – 850 mii lei (ambele trebuie returnate până în 2025) și cel de-al treilea – 350 mii lei (necesită a fi returnat până în 2026).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: