DOC Consumatorii din nordul Moldovei ar putea plăti mai puțin pentru lumină: solicitarea FEE Nord
Full Article 40 second read

DOC Consumatorii din nordul Moldovei ar putea plăti mai puțin pentru lumină: solicitarea FEE Nord

Consumatorii FEE Nord ar putea să plătească mai puțin pentru energia electrică. FEE Nord a expediat pe 1 noiembrie o solicitare în adresa Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) în care solicită micșorarea tarifului actual cu 30 de bani.  

Precizăm că, din iulie 2023, consumatorii din nordul Moldovei, deserviți de FEE Nord, achită un tarif 3 lei și 20 de bani pentru un kWh. Iar consumatorii din centrul și sudul țării, deserviți de Premier Energy, achită câte 2 lei și 57 de bani pentru un kWh.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: