DOC Moldova acordă Ucrainei ajutoare umanitare în valoare de peste 16 milioane lei
Full Article 40 second read

DOC Moldova acordă Ucrainei ajutoare umanitare în valoare de peste 16 milioane lei

Republica Moldova va acorda Ucrainei, cu titlu gratuit, bunuri materiale în valoare de aproximativ 16,5 milioane lei. Bunurile pe care țara noastră le va dona țării vecine fac parte din ajutoarele umanitare primite de Moldova pentru gestionarea crizei refugiaților. Decizia a fost luată de Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) pe 29 septembrie.

Potrivit deciziei CSE, lotul de ajutor umanitar va fi transportat de IGSU conform destinației. În sarcina Ministerului Muncii și Protecției Sociale a fost pusă sarcina de a identifica mijloacele financiare necesare pentru transportarea lotului, iar în cea a MAI – transmiterea oficială a lotului către autoritățile ucrainene.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: