Dodon a avut o întrevedere cu Voronin. Ce subiecte au fost abordate
Full Article 1 minutes read

Dodon a avut o întrevedere cu Voronin. Ce subiecte au fost abordate

Președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin. Despre acest lucru a anunțat deputatul Vlad Batrîncea.

„A avut loc o întrevedere dintre liderii PSRM și PCRM, Igor Dodon și Vladimir Voronin. Părțile au convenit asupra creării blocului electoral „Socialiștii și Comuniștii”. Urmează să fie coordonate subiectele ce țin de cadre, organizare, dar și chestiunile juridice. Mâine, la ora 11:00, va avea loc ședința Consiliului Republican al PSRM, la care se va lua o decizie de principiu”, a scris Batrîncea pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că astăzi, 11 mai, Comitetul Central al Partidului Comuniștilor a decis crearea unui bloc electoral cu Partidul Socialiștilor. Tot astăzi, Igor Dodon a precizat că PSRM va lua în următoarele 24 de ore decizia finală despre formula în care va participa la alegerile parlamentare anticipate.

Alegerile parlamentare anticipate vor fi organizate pe 11 iulie. În acest sens, Comisia Electorală Centrală a aprobat deja devizul de cheltuieli. Este vorba despre 125 de milioane de lei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: