Dodon a venit la Primărie în calitate președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse. Despre ce a discutat cu Ceban?
Full Article 2 minutes read

Dodon a venit la Primărie în calitate președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse. Despre ce a discutat cu Ceban?

Igor Dodon a avut o întâlnire cu primarul capitalei Ion Ceban. Oficialii au discutat mai multe subiecte, inclusiv despre inițierea unor proiecte de reabilitare a drumurilor, zonelor verzi, a instituțiilor de cultură și învățământ. De asemenea, în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, Igor Dodon a propus iluminarea Porților Orașului.

Ion Ceban a precizat că vizita lui Igor Dodon a fost făcută în calitate de președinte al Uniunii de Afaceri Moldo-Ruse, iar discuția a fost „foarte bună”.

„Am vorbit despre proiectele municipale, pe care le desfășurăm în această perioadă, dar și despre cele pe care ne propunem să le inițiem în scurt timp. Propunerile fracțiunii PSRM din CMC la proiectul Bugetului municipal pentru anul viitor, a fost un alt subiect abordat”, a menționat Ceban.

La fel, Igor Dodon a venit cu inițiativa de inițierea a unor proiecte de infrastructură, cum ar fi: reabilitarea unor zone verzi, a unor drumuri, a instituțiilor de cultură și de învățământ, precum și de iluminare a porților orașului.

„Noi suntem deschiși pentru o colaborare frumoasă pe această platformă, care ar veni cu implementarea de proiecte concrete pentru locuitorii orașului”, a menționat Ceban.

La rândul său, Igor Dodon a menționat: „În calitate de președinte al Uniunii, intenționez să atrag investiții care ar conduce la dezvoltarea economică a municipiului Chișinău și altor localități din țară, la sporirea nivelului de trai al cetățenilor”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: