Dodon, despre distincția oferită lui Dumbrăveanu și Țurcan: „Nu dau distincții doar celor care sunt membri ai echipei”
Full Article 1 minutes read

Dodon, despre distincția oferită lui Dumbrăveanu și Țurcan: „Nu dau distincții doar celor care sunt membri ai echipei”

Igor Dodon susține că ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Viorica Dumbrăveanu și judecătorul Curții Constituționale Vladimir Țurcanu au fost apreciați cu distincții de stat datorită faptului că sunt profesioniști și au făcut multe lucruri bune pentru țară. Declarația a fost făcută în cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 4 septembrie.

„Da de ce nu ați întrebat pentru ce merite am dat lui Sandu Grecu, Jereghi? Aceste persoane merită să obțină distrincții de stat. Nu dau distincții doar celor care sunt membri ai echipei. Sunt persoane care au făcut ceva pentru R. Moldova, indiferent de viziunile ideologice. Eu consider că doamna ministru a Protecției Sociale și Sănătății a făcut multe pentru R. Moldova. Consider că este un profesionist desăvârșit, în primul rând în domeniul protecției sociale. Domnul Țurcanu este unul dintre cei mai buni juriști din Republica Moldova cu experiență enormă”, a argumentat Dodon.

Amintim că ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, a fost apreciată cu distincția de stat „Ordinul de Onoare”, iar judecătorul Curții Constituționale, fostul deputat PSRM Vladimir Țurcan –  cu „Ordinul Republicii”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: