Dodon, despre tratamentul de 96 mii de lei de la o clinică privată rusească: „Şacalii încearcă să ne atace”
Full Article 50 second read

Dodon, despre tratamentul de 96 mii de lei de la o clinică privată rusească: „Şacalii încearcă să ne atace”

Președintele Igor Dodon a comentat declaraţiile liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, privind o cură de detoxifiere de care ar fi beneficiat şeful statului în luna august. 

„Şacalii încearcă să ne atace, eu am mai spus: câinii care latră nu muşcă”, a spus Igor Dodon în cadrul platformei online „Președintele răspunde” din 25 septembrie.

Reacția vine după ce, pe 24 septembrie, liderul formațiunii „Partidul Nostru” Renato Usatîi a declarat că Igor Dodon a fost în luna august la detoxifiere la o clinică privată din apropierea Moscovei. Într-un live pe pagina sa de Facebook, Usatîi a telefonat la clinica respectivă, prezentându-se drept deputatul Eugeniu Nichiforciuc. Acesta a întrebat cât costă tratamentul de care a beneficiat Igor Dodon și a aflat că suma constituie peste 96 de mii de lei.

NM a solicitat un comentariu de la șefa serviciului de presă al președinției Carmena Sterpu, însă nu ni s-a răspuns la mesaj.

Чтобы узнать, сколько Додон заплатил за элитный отдых в Подмосковье, мне даже пришлось на 9 минут стать Никифорчуком . Faceți concluzii.

Posted by Усатый Ренато-Renato Usatii on Thursday, September 24, 2020

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: