Doi angajați ai unei întreprinderi din Strășeni, morți la locul de muncă. Ce spune poliția 
Full Article 50 second read

Doi angajați ai unei întreprinderi din Strășeni, morți la locul de muncă. Ce spune poliția 

Pe teritoriul unei întreprinderi din Micăuți, raionul Strășeni, au fost depistate cadavrele a doi bărbați într-o groapă de canalizare. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițerul de presă Mariana Didenco. 

Poliția a fost sesizată ieri dimineața, în jurul orei 8:00. O femeie a comunicat oamenilor legii că a depistat două persoane inconștiente într-o groapă de canalizare din localitatea Micăuți.

La fața locului, polițiștii au stabilit că pe teritoriul unei întreprinderi, într-o groapă de canalizare, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi bărbați de 55 ani și, respectiv, 47 ani. Ambii erau angajați ai întreprinderii.

Ofițerul de presă Mariana Didenco a menționat că medicul legist nu a depistat careva semne de moarte violentă. „Preliminar, ar fi vorba de o intoxicație”, a spus reprezentantul Poliției.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: