Doi bărbați, de 20 și 31 de ani, găsiți morți într-o mașină din Chișinău. Prima ipoteză despre motivul decesului
Full Article 40 second read

Doi bărbați, de 20 și 31 de ani, găsiți morți într-o mașină din Chișinău. Prima ipoteză despre motivul decesului

Doi tineri, în vârstă de 20 și 31 de ani, au fost găsiți morți într-un automobil. Cadavrele au fost descoperite duminică, 11 februarie, a declarat ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, pentru NM.

Potrivit sursei citate, cazul a fost înregistrat pe 11 februarie la IP Râșcani.

„Două persoane de gen masculin, de 20 și 31 de ani, au fost depistate decedate într-un automobil”, a precizat Stati pentru NM.

Potrivit sursei citate, cauza preliminară investigat de oamenii legii ar fi intoxicație cu monoxid de carbon de la țeava de eșapament.

„Stabilim circumstanțele și revenim cu detalii”, a conchis Natalia Stati.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: