Doi polițiști de frontieră, frate și soră, au obținut aurul și argintul la Jocurile Balcanice 2023
Full Article 50 second read

Doi polițiști de frontieră, frate și soră, au obținut aurul și argintul la Jocurile Balcanice 2023

Frații Marghiev, Zalina și Serghei, au câștigat aurul și argintul la Jocurile Balcanice 2023. Cei doi sportivi, care sunt și polițiști de frontieră, au obținut performanțele la aruncarea ciocanului. Precizările au fost făcute de reprezentanții Poliției de Frontieră a Republicii Moldova. 

Polițiștii de frontieră au reușit să urce pe primele trepte a podiumului de la Jocurile Balcanice 2023 la proba sportivă „aruncarea ciocanului”.

Zalina Marghiev a obținut medalia de aur, după ce a înregistrat rezultatul de 67.00 metri. Serghei Marghiev s-a ales cu medalia de argint, cu o reușită de 73 metri și 52 cm.

„Recunoștință colegilor și vă dorim să atingeți noi performanțe, iar succesul să fie mereu cu voi”, se arată în mesajul instituției de la frontieră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: