(VIDEO) Doi tineri specializați în furturi de apartamente, reținuți. Au prejudiciat părțile vătămate cu 2 mln lei
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Doi tineri specializați în furturi de apartamente, reținuți. Au prejudiciat părțile vătămate cu 2 mln lei

Oamenii legii au reținut în flagrant un grup de persoane specializat în furturi din apartamente pe teritoriul mun. Chișinău. Aceștia s-au dovedit a fi doi tineri cu vârstele de 20 de ani și 23 de ani locuitori a capitalei, anterior judecați pentru infracțiuni analogice și jafuri. Potrivit poliției, prejudiciul cauzat părților vătămate se ridică la 2 milioane de lei.

„Suspecții identificau locuințele în care se aflau bunuri de preț și urmăreau după ea câteva zile. Aceștia pătrundeau în locuințele amplasate la etajele 1 și 2 prin deteriorarea geamurilor din termopan după care sustrăgeau bunurile de preț (bijuterii din aur, argint, mijloace bănești). Acțiunile lor au fost surprinse de camerele de supraveghere”, precizează Poliția.

În urma perchezițiilor efectuate în mașinile și domiciliile acestora, polițiștii au depistat și ridicat materiale sustrase din locuințe cât și instrumentele pe care le utilizau în comiterea infracțiunilor.

Tinerii au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt în proporții deosebit de mari. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă până la 12 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: