Donald Trump își va lansa propria rețea de socializare
Full Article 1 minutes read

Donald Trump își va lansa propria rețea de socializare

Fostul preşedinte american Donald Trump, suspendat de pe Twitter, Facebook şi alte site-uri de socializare, în urma atacului care a avut loc pe 6 ianuarie împotriva Capitoliului Statelor Unite, intenţionează să lanseze propria sa platformă de socializare, în două sau trei luni, a declarat duminică unul dintre consilierii săi, la Fox News, transmite Reuters.

Jason Miller, un consilier a lui Trump, a declarat postului de televiziune că Trump va reveni în spaţiul mediei sociale cu o nouă platformă, proprie, care ”va redefini complet jocul”.

Miller nu a oferit alte detalii şi nu a fost disponibil vreun comentariu din partea reprezentanţilor companiei Trump Organization, informează News.ro.

Twitter, Facebook şi alte platforme au fost în centrul atenţiei pentru modul în care gestionează conturile politicienilor şi ale oficialilor guvernamentali, după  ce au suspendat conturile lui Trump pentru incitarea la violenţă.

Facebook, care în ianuarie a suspendat contul lui Trump pe termen nedefinit, a solicitat unei comisii independente să decidă dacă această suspendare trebuie să fie menţinută.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: