Două fete de 13 și 14 ani, reținute de poliția din Nisporeni după ce au bătut și filmat o altă adolescentă
Full Article 2 minutes read

Două fete de 13 și 14 ani, reținute de poliția din Nisporeni după ce au bătut și filmat o altă adolescentă

Pe rețelele de socializare este virală o secvență video de agresiune cu puternic impact emoțional, în care sunt implicate mai multe tinere. În imagini, o tânără o bate cu cruzime pe o altă adolescentă, în timp ce a treia filmează. Poliția a identificat persoanele implicate și a deschis un dosar penal.

În urma măsurilor de investigații întreprinse de polițiștii din Nisporeni au fost identificate adolescentele care apar în secvența video cu aplicarea violenței. 

Din informațiile preliminare s-a stabilit că, cazul ar fi avut loc la 8 ianuarie curent, iar violența ar fi apărut în urma unui conflict dintre victima de 17 ani și agresoarele de 13 și 14 ani.  

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Amintim că, în februarie 2021, pe internet au fost publicate imagini în care două adolescente o bat cu pumnii și picioarele pe o altă minoră în apropierea unei școli din sectorul Ciocana. Vinovatele au fost condamnate la închisoare cu stabilirea pedepselor de un an în privința uneia dintre ele și, respectiv, 4 luni închisoare în privința celei de-a doua. Ulterior, ele au fost însă eliberate. Acestea au fost amnistiate în legătură cu aniversarea a XXX-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: