Două fete de 13 și 14 ani, reținute de poliția din Nisporeni după ce au bătut și filmat o altă adolescentă
Full Article 2 minutes read

Două fete de 13 și 14 ani, reținute de poliția din Nisporeni după ce au bătut și filmat o altă adolescentă

Pe rețelele de socializare este virală o secvență video de agresiune cu puternic impact emoțional, în care sunt implicate mai multe tinere. În imagini, o tânără o bate cu cruzime pe o altă adolescentă, în timp ce a treia filmează. Poliția a identificat persoanele implicate și a deschis un dosar penal.

În urma măsurilor de investigații întreprinse de polițiștii din Nisporeni au fost identificate adolescentele care apar în secvența video cu aplicarea violenței. 

Din informațiile preliminare s-a stabilit că, cazul ar fi avut loc la 8 ianuarie curent, iar violența ar fi apărut în urma unui conflict dintre victima de 17 ani și agresoarele de 13 și 14 ani.  

Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Amintim că, în februarie 2021, pe internet au fost publicate imagini în care două adolescente o bat cu pumnii și picioarele pe o altă minoră în apropierea unei școli din sectorul Ciocana. Vinovatele au fost condamnate la închisoare cu stabilirea pedepselor de un an în privința uneia dintre ele și, respectiv, 4 luni închisoare în privința celei de-a doua. Ulterior, ele au fost însă eliberate. Acestea au fost amnistiate în legătură cu aniversarea a XXX-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: