După ce a devenit celebru datorită interviului cu Putin, Tucker Carlson anunță un interviu cu Zelenski
Full Article 2 minutes read

După ce a devenit celebru datorită interviului cu Putin, Tucker Carlson anunță un interviu cu Zelenski

Tucker Carlson, jurnalistul american controversat care a realizat un interviu cu liderul rus Vladimir Putin, a reușit să ajungă din nou în atenția presei mondiale. De această dată, el a anunțat un interviu cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski. Carlson a scris pe rețeaua X că a reușit acest lucru „după o perioadă de doi ani de eforturi intense”.

„Se pare că am obținut un interviu cu Zelenski. Scopul este să transmitem americanilor informații extrem de necesare despre conflictul care schimbă complet poziția țării lor în lume. Sperăm că acest lucru se va întâmpla în curând”, a scris Carlson, explicând că dorința de a obține acest interviu a crescut semnificativ după întâlnirea sa cu președintele rus Vladimir Putin în februarie. 

(UPDATE 14:15) Purtătorul de cuvânt al președintelui ucrainean, Serghei Nichiforov, a infirmat presupusul interviu. „Domnul Tucker Carlson ar trebui să-și verifice mai atent sursele FSB. Președintele Ucrainei are un cu totul alt program, iar Tucker Carlson nu figurează în acesta”, a scris Serghei Nichiforov pe pagina sa de Facebook.

Tucker Swanson McNear Carlson este un comentator politic conservator american și scriitor care a moderat emisiuni de discuții politice. El a provocat discuții aprinse în toată lumea pentru interviul cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. Cum a comentat presa străină interviul cu Putin – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!



If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: