„După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei”. Voicu a convocat în ședință șefii Inspectoratelor Generale ale MAI
Full Article 1 minutes read

„După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei”. Voicu a convocat în ședință șefii Inspectoratelor Generale ale MAI

Ministrul Afacerilor Interne a convocat în ședință șefii Inspectoratelor Generale ale MAI. Întrunirea a avut loc, pe 2 aprilie, în contextul ședinței Comisiei Situații Excepționale (CSE) din ajun. Pavel Voicu a declarat că, după necesitate, poliția va solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii restricțiilor.

Pavel Voicu a declarat că efectivul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) continuă să fie mobilizat în totalitate pentru activitățile de prevenire a răspândirii pandemiei COVID 19, dar fără a afecta activitățile operative de bază ale instituției. La necesitate, polițiștii vor solicita ajutorul militarilor.

„După necesitate, vom solicita sprijinul Armatei Naționale pentru a intensifica patrularea și monitorizarea îndeplinirii recomandărilor în stațiile de transport, parcuri, curțile blocurilor de locuit și alte locuri publice”, a spus Pavel Voicu.

Ministrul a accentuat că o atenție deosebită trebuie să fie acordată verificării, pe timp de noapte, a respectării restricțiilor în restaurante, cluburi de noapte și alte locații.

De la începutul pandemiei, peste 16 mii de angajați ai MAI au fos timplicați în măsurile de combatere, prevenire și informare a cetățenilor cu privire la îmbolnăvirea și răspândirea COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: