Edineț: Un bărbat a decedat, după ce fostul concubin al fiicei sale a dat foc la casa în care acesta locuia
Full Article 2 minutes read

Edineț: Un bărbat a decedat, după ce fostul concubin al fiicei sale a dat foc la casa în care acesta locuia

Un bărbat a fost găsit fără suflare după ce casa acestuia a luat foc. Cazul a avut loc în satul Constantinovca din raionul Edineț. În urma unor măsuri ale oamenilor legii, a fost identificată persoana care este bănuită de incendierea domiciliului. Un bărbat de 34 de ani este acuzat de faptă. Potrivit polițiștilor, acesta ar avea un conflict cu fosta concubină, fiica victimei.

În noaptea de 24 spre 25 decembrie, în jurul orei 03:22, la Inspectoratul de Poliție Edineț a fost înregistrată informația telefonică cu privire la caz. Apelul a fost făcut de o locuitoare a satului Constantinovca, care a declarat că în localitate arde o casă de locuit.

Potrivit unui comunicat al oamenilor legii, incendiul a fost localizat și lichidat în scurt timp, iar în urma examinării locului, a fost depistat cadavrul parțial carbonizat al unui bărbat de 66 de ani.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Edineț, în comun cu angajații INI, pe acest caz a fost reținut un bărbat de 34 de ani. Motivul pentru care a comis fapta ar fi un conflict cu fosta concubină, fiica victimei.

Persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: