„Este mult mai confortabil să atace dur, decât să dea răspuns cetățenilor”. Batrâncea, despre refuzul Maiei Sandu de a participa la dezbateri
Full Article 2 minutes read

„Este mult mai confortabil să atace dur, decât să dea răspuns cetățenilor”. Batrâncea, despre refuzul Maiei Sandu de a participa la dezbateri

Vlad Batrîncea, șeful staff-ului electoral al lui Igor Dodon, a declarat într-o conferință de presă că prin refuzul de a participa la dezbateri Maia Sandu de fapt „a dat un refuz cetățenilor” și că „a întors spatele cetățenilor” care vor să audă răspunsuri la mai multe întrebări.

„Candidatul pretins european și democratic se teme de dezbateri. Atitudinea nu este față de Igor Dodon, ci față de cetățeni. Este mult mai confortabil să atace dur, decât să dea răspuns cetățenilor”, a declarat Batrîncea.

Potrivit deputatului, staff-urile ambilor candidați au dus tratative mai multe zile pentru a fi organizate 2 dezbateri în această săptămână. Astfel, după ce s-au înțeles, cele 2 dezbateri urmau a fi organizate la Moldova1, dar și la Academia Studiilor Economice.

„Oponenții au propus o companie care să asigure asistența tehnică și ne-au dat și costul de 90 de mii de euro. Am spus că această sumă este mare și am căutat altă ofertă, mult mai ieftină. După o pauză de trei zile, fără ca să răspundă la telefon și mesaje, astăzi, Maia Sandu iese la declarații și spune că nu va participa la dezbateri”, a declarat Batrîncea.

Menționăm că Maia Sandu a anunțat pe 9 noiembrie că nu va participa la dezbateri publice cu Igor Dodon. Aceasta a menționat că Igor Dodon trebuie să participe la dezbateri doar cu procurorii.

Amintim că, pe 4 noiembrie, Maia Sandu a anunțat că acceptă propunerea lui Igor Dodon de a participa la o dezbatere publică. Aceasta urma să se desfășoare miercuri, 11 noiembrie, la ora 19:00.

Anterior, Maia Sandu l-a chemat în mod repetat pe Igor Dodon la dezbateri publice. Acesta a declarat, însă, că nu va participa la dezbateri în primul tur de scrutin.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: