„Este un fals mai mare decât Vasea Bolea”. Platforma DA neagă că a purtat negocieri cu PSRM
Full Article 2 minutes read

„Este un fals mai mare decât Vasea Bolea”. Platforma DA neagă că a purtat negocieri cu PSRM

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) respinge categoric informațiile, potrivit cărora, ar fi purtat negocieri cu Partidul Socialiștilor (PSRM). Declarația a fost făcută de către vicepreședintele formațiunii, Alexandr Slusari.

„Am auzit într-o emisiune de la un „tovarăș” rugbist că și unii deputați de la Platforma DA urmau să semneze. Este un fals mai mare decât Vasea Bolea. Este o minciună. Deputații Platformei DA nu au purtat nicio negociere privind crearea unei coaliții cu socialiștii, șoriștii sau alții”, a declarat Slusari.

Deputatul Platformei DA a precizat că reprezentanții  formațiunii sale au discutat, miercuri seara, doar cu președinta țării Maia Sandu despre informațiile pe care le-au obținut despre crearea unei majorități parlamentare.

„Noi avem agenda noastră. Da, agenda diferă acum și de ceea ce face doamna Sandu. Noi am propus soluția, am vrut să intrăm în parteneriat cu președintele ales de popor și să nu aruncăm țara într-un haos și în mâinele unei alianțe toxice. Nu a fost acceptată ideea, o privește pe dna Sandu. Consecințele le vom vedea pe viitor”, a mai spus Slusari.

Vicepreședintele parlamentului a mai spus că, dacă se învestește guvernul coaliției Dodon-Șor, alegerile parlamentare anticipate nu vor avea loc anul curent, iar posibil, următorul scrutin se va desfășura în 2023.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: