Ex-deputata Violeta Ivanov, plasată în arest pentru 20 de zile
Full Article 1 minutes read

Ex-deputata Violeta Ivanov, plasată în arest pentru 20 de zile

Fosta deputată a partidului „ȘOR” a fost plasată în arest preventiv pentru 20 de zile. Decizia a fost luată pe 4 februarie, de către magistrații Judecătoriei, sediul Ciocana. Aceasta, alături de alți 13 colegi de ai săi, este vizată în cadrul unor cauze penale pornite pe faptul îmbogățirii ilicite. 

Amintim că procurorii anticorupție au înaintat demersuri de aplicare a măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 zile, pe numele a 5 deputați. Ceilalți au calitate de bănuiți.

Procuratura Anticorupție, precizează că în procesul de audiere în calitate de bănuiți și respectiv învinuiți, aceștia au dat declarații, însă nici unul dintre ei nu recunoaște vinovăția în săvârșirea infracțiunii incriminate.

Amintim că procurorii au cerut mandat de arest pentru cinci dintre cei 13 ex-deputați cercetați penal pentru îmbogățire ilicită. Pe 2 februarie, au fost reținuți pentru îmbogățire ilicită alți cinci ex-deputați: Violeta Ivanov, Artur Reșetnicov, Vladimir Vitiuc, Artur Reșetnicov, Anatolie Zagorodnîi și Sergiu Sârbu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: