„Excursie europeană”. Peste 2 mii de elevi din raioanele țării vor vizita Chișinăul, în cadrul unui program al Guvernului FOTO 
Full Article 2 minutes read

„Excursie europeană”. Peste 2 mii de elevi din raioanele țării vor vizita Chișinăul, în cadrul unui program al Guvernului FOTO 

Circa 2 500 de elevi din toate raioanele țării vor vizita obiectivele turistice din Chișinău, până pe data de 18 august, în cadrul unui program lansat de Guvern. Elevilor le va fi organizată inclusiv o excursie la Președinție și Parlament, iar la finalul zilei vor merge la un cinematograf din capitală. Elevii vor ajunge la Chișinău, în grupuri formate din aproximativ 70 de copii, cu microbuze și însoțiți de profesorii din școlile pe care le frecventează. Pe 3 iulie, reprezentanții Guvernului au prezentat imagini cu primul grup de elevi care a ajuns în capitală. 

Guvernul a anunțat despre lansarea unui program în cadrul căruia circa 2500 de elevi, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, vor vizita obiectivele turistice din Chișinău.

„Acțiunea se desfășoară în cadrul Programului educațional „Excursia europeană”. În fiecare zi, de luni până vineri, copiii vor vizita mai multe obiective turistice din capitală, între care: Muzeul Național de Istorie a Moldovei și Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală. Totodată, elevii vor face o excursie la Președinție și Parlament, iar la finalul zilei vor merge la un cinematograf din capitală. Excursiile vor fi organizate până pe data de 18 august, pentru grupuri formate din aproximativ 70 de copii din toate raioanele țării”, au comunicat reprezentanții Guvernului.

Se menționează că elevii vor fi transportați cu microbuze, fiind însoțiți de profesorii din școlile pe care le frecventează.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: