Facebook a blocat pagina lui Rogozin. De vină ar fi comentariile la postarea fostului ambasador al SUA
Full Article 2 minutes read

Facebook a blocat pagina lui Rogozin. De vină ar fi comentariile la postarea fostului ambasador al SUA

Pagina de Facebook a directorului general „Roscosmos” Dmitri Rogozin a fost blocată pentru 24 de ore. Decizia a fost luată în urma unor comentarii ale acestuia la o postare publicată de fostul ambasador american în Rusia, Michael McFaul, scrie RBC pe 24 ianuarie.

„Pagina mea a fost blocată pentru 24 de ore pentru că postarea mea ar încălca regulamentul rețelei. Însăși postarea a fost ascunsă. Iată tot ce trebuie să știți despre „libertatea de exprimare” în manieră americană”, le-a spus Rogozin jurnaliștilor de la agenția RIA Novosti.

Anterior, McFaul a publicat mai multe opinii pe tema democrației din Rusia, inclusiv despre opozantul Alexei Navalnîi și manifestațiile care s-au desfășurat pe 23 ianuarie.

Rogozin a comentat că „americanii au devenit cu totul impertinenți”, i-a îndemnat să nu pretindă că sunt „profesori” și le-a reproșat că se amestecă în treburile interne ale unui stat străin. Ulterior, postarea a fost ștearsă.

„Reacția acidă a mai multor funcționari de stat din Rusia la postările mele de astăzi sunt impresionante și noi. Un semn că Putin și prietenii săi sunt nervoși?”, a scris diplomatul american.

La rândul său, Rogozin a anunțat că va deveni un utilizator activ al Telegramului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: