Femeia care împreună cu copilul său a fugit din spital, deși erau suspectați de COVID-19, au fost găsiți de oamenii legii
Full Article 2 minutes read

Femeia care împreună cu copilul său a fugit din spital, deși erau suspectați de COVID-19, au fost găsiți de oamenii legii

Femeia care împreună cu copilul său, ieri, 11 martie, au fugit din spital, deși erau suspectați de COVID-19, au fost găsiți de oamenii legii, se anunță într-un comunicat al Inspectoratului General de Poliție.

La data de 12 martie, poliția sectorului Centru a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, precum că, o femeie cu copilul său minor, au părăsit incinta spitalului clinic municipal de boli contagioase de copii „M. Lomonosov”.

În urma investigațiilor primare efectuate s-a constatat suspecție de îmbolnăvire cu virusul COVID-19. În timpul investigațiilor mama cu minorul au fugit din secția de internare. Ca urmare a acțiunilor întreprinse, femeia și copilul au fost găsiți la domiciliu în raionul Sîngerei, iar acum sunt transportați în Chișinău și urmează să fie internați pentru investigațiile necesare.

De asemenea, polițiștii au intervenit și au acordat suportul necesar medicilor pentru ca o femeie din Glodeni, suspectată de COVID-19, să fie spitalizată.

Menționăm că în Republica Moldova au fost confirmate 4 cazuri de infectare cu COVID-19. Mai mult, ministra Sănătății a precizat că, în prezent, sunt 30 de cazuri suspecte de coronavirus de tip nou, dintre care 9 sunt copii și restul adulți. Dintre acestea, 11 persoane, inclusiv două mame, sunt internate la Spitalul clinic de boli contagioase.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: