Fetiță de 13 ani, violată de propriul tată. Individul și-a aflat sentința
Full Article 1 minutes read

Fetiță de 13 ani, violată de propriul tată. Individul și-a aflat sentința

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare, după ce și-ar fi violat fiica minoră timp de doi ani, anunță Procuratura Generală pe 1 martie. Bărbatul nu își recunoaște vinovăția.  

Potrivit învinuirii, bărbatul și-ar fi violat fiica timp de doi, începând cu 2021. Pe atunci fetița nu avea 14 ani, fiind în clasa a 7-a.

„Urmărind scopul satisfacerii poftei sexuale, profitând de vârsta fragedă a fiicei sale minore, care nu avea 14 ani împliniți, sistematic, prin constrângere fizică și psihică, manifestată prin imobilizarea mâinilor și aplicarea loviturilor peste corp, întreținea cu aceasta rapoarte sexuale neconsimțite”, anunță PG.

Bărbatul a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor imputate și condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip închis, prin sentința judecătorilor din 28 februarie. Acesta a pledat nevinovat.

Sentința în cauză este cu drept de apel.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: