Fostul șef al Termoelectrica, cercetat în libertate
Full Article 1 minutes read

Fostul șef al Termoelectrica, cercetat în libertate

Procurorii anticorupție au recunoscut și audiat în calitate de bănuiți în săvârșirea infracțiunii de abuz de serviciu pe ex-directorul Termoelectrica Veaceslav Eni și un complice al acestuia. În timpul audierilor, aceștia au dat declarații, însă vinovăția în săvârșirea infracțiunii de care sunt bănuiți nu o recunosc.

Potrivit Procuraturii, persoanele vizate în calitate de bănuiți sunt investigate în stare de libertate, nefiind aplicată vreo măsură procesuală de constrângere în privința acestora.

Amintim că pe parcursul zilei de 23 februarie 2022, procurorii anticorupție au descins cu percheziții la domiciliul ex-directorului Termoelectrica, precum și la domiciliile și automobilele administratorilor unor companii, în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul abuzului de serviciu, în care este vizat ex-directorul Termoelectrica.

În rezultatul perchezițiilor efectuate, procurorii au ridicat mai multe documente, care urmează a fi cercetate și apreciate din punct de vedere al pertinenței, concludentei, utilității și veridicității lor în ansamblu cu celelalte probe administrate în cadrul cauzei penale instrumentate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: