FOTO Accident la Chișinău cu implicarea a 3 mașini: un polițist a ajuns la spital 
Full Article 2 minutes read

FOTO Accident la Chișinău cu implicarea a 3 mașini: un polițist a ajuns la spital 

Un polițist în vârstă de 20 de ani a ajuns la spital, urmare a unui accident rutier în Chișinău. Acesta se afla într-o mașină a Poliției, care se deplasa la o chemare. Automobilul oamenilor legii s-a ciocnit de alte două mașini. 

Accidentul rutier a avut loc pe 15 august, pe strada Nicolae Testemițanu din capitală. Poliția a fost alertată la ora 17:50.

La fața locului, polițiștii secției documentare accidente rutiere al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au stabilit că în accident au fost implicate 3 unități de transport: o mașină de poliție Dacia – la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 28 de ani, un automobil de model Toyota – la volan se afla o șoferiță în vârstă de 57 de ani și o mașină de model Peugeot, care era parcată.

„În urma impactului, la spital a fost transportat angajatul poliției ce era în calitate de pasager în vârstă de 20 de ani”, a comunicat pentru NM ofițerul de presă al poliției Natalia Stati.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Potrivit Nataliei Stati, mașina Poliției se deplasa la o chemare, având girofarul color și sonorul inclus.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: