FOTO Accident la intrarea în Ialoveni: două persoane, transportate la spital. Un șofer nu ar fi cedat trecerea 
Full Article 1 minutes read

FOTO Accident la intrarea în Ialoveni: două persoane, transportate la spital. Un șofer nu ar fi cedat trecerea 

Accident la intrarea în orașul Ialoveni, pe 31 martie. Un șofer, în vârstă de 71 de ani, nu ar fi cedat trecerea unui automobil și l-a tamponat. Urmare a impactului șoferul și pasagera acestuia, o femeie de 68 ani, au fost transportați la spital. 

Pentru NewsMaker, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Ialoveni Mariana Didenco a precizat că în jurul orei 12:35 oamenii legii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier la intrarea în oraș.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 71 ani, în timpul conducerii unui autoturism de model VAZ, preliminar a neglijat prevederile Regulamentului circulației rutiere, nu a cedat trecerea”, a menționat reprezentanta poliției.

În consecință un autoturism de model Volvo, condus de un bărbat în vârstă de 33 ani, a fost tamponat lateral.

„Urmare a impactului, șoferul VAZ și pasagera acestuia, o femeie de 68 ani, au fost transportați la spital pentru acordarea ajutorului medical specializat”, a adăugat ofițerul de presă al Inspectoratului.

Totodată, polițiștii au inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

FOTO Accident la intrarea în Ialoveni: două persoane, transportate la spital. Un șofer nu ar fi cedat trecerea 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: