FOTO Autoritățile din Ucraina anunță că orașul Herson a fost atacat masiv: sunt morți și răniți 
Full Article 50 second read

FOTO Autoritățile din Ucraina anunță că orașul Herson a fost atacat masiv: sunt morți și răniți 

Orașul Herson din sudul Ucrainei a fost supus unui atac masiv pe 29 ianuarie. Anunțul a fost făcut de administrația regiunii. Sub lovituri a căzut și spitalul regional din Herson.

„Herson este atacat masiv de artileria rusă. Inamicul lovește în zonele rezidențiale ale orașului. În acest moment se cunoaște despre mai multe victime: răniți și morți”, a comunicat administrația regională, îndemnând locuitorii orașului să rămână în adăposturi.

Canalele ucrainene de Telegram au publicat mai multe imagini cu consecințele bombardamentului.

Ministerul Sănătății din regiune a anunțat că spitalul clinic regional din Herson a fost lovit. Potrivit instituției, o asistentă medicală a fost rănită.

Șeful adjunct al Consiliului regional din Herson Iurii Sobolevskii a publicat pe canalul său de Telegram imagini cu spitalul bombardat.

Hromadske, cu referire la administrația orașului, scrie că se cunoaște deja despre 3 persoane decedate.

Partea rusă nu a comentat deocamdată atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: