FOTO Leușeni: un autocamion fără marfă, luat la verificări. Vameșii au găsit grame de substanță vegetală „cu miros înțepător” 
Full Article 2 minutes read

FOTO Leușeni: un autocamion fără marfă, luat la verificări. Vameșii au găsit grame de substanță vegetală „cu miros înțepător” 

Șoferul unui autocamion a fost găsit, la vama Leușeni, cu substanță vegetală asemănătoare canabisului. Inițial, bărbatul a spus vameșilor că nu transportă bunuri necesare a fi declarate. Totuși, angajații vamali l-au verificat pe șofer. Substanța vegetală a fost găsită în cutia unui telefon mobil. Aceasta a fost ridicată și va fi supusă unei expertize. 

Serviciul Vamal al Republicii Moldova a declarat în dimineața zilei de 10 decembrie că funcționarii postului vamal Leușeni, în conlucrare cu autoritățile de control din România, au supus verificărilor un autocamion de model „Mercedes-Benz Actros” ce se deplasa fără marfă pe ruta Ucraina-Polonia.

Șoferul, un nerezident în vârstă de 47 de ani, a comunicat că nu transportă bunuri necesare a fi declarate. Acționând în baza indicatorilor analizei de risc a fost dispus un control fizic detaliat, iar în rezultat în mijlocul de transport în cutia unui telefon mobil a fost depistată cantitatea de circa patru grame de substanță vegetală de culoare verde, cu miros înțepător, susceptibilă a fi canabis”, au relatat reprezentanții Serviciului Vamal.

FOTO Leușeni: un autocamion fără marfă, luat la verificări. Vameșii au găsit grame de substanță vegetală „cu miros înțepător” 

Telegram/Serviciul Vamal al Republicii Moldova

Potrivit instituției, substanța a fost ridicată și transmisă spre expertizare, iar investigațiile pe caz continuă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: