FOTO Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda. 150 de locuințe din împrejurime au fost evacuate
Full Article 50 second read

FOTO Luare de ostatici într-o cafenea din Olanda. 150 de locuințe din împrejurime au fost evacuate

Un bărbat neidentificat a luat ostatici mai multe persoane într-o cafenea din orașul Ede, Olanda. Cazul a avut loc în dimineața de 30 martie, scrie Reuters. După câteva ore, forțele de ordine au eliberat toți ostaticii și au reținut suspectul. 

Un bărbat neidentificat a luat ostatici vizitatorii Petticoat Cafe din orașul Ede. La fața locului au fost trimise unități speciale de poliție. Ziarul De Telegraaf a relatat, citând surse anonime, că atacatorul avea arme și explozibili. De cealaltă parte, NL Times a relatat că nu cunoaște dacă individul era înarmat.

Potrivit autorităților olandeze, 150 de locuințe au fost evacuate, iar publicul a fost rugat să stea departe de zonă.

Câteva ore mai târziu, poliția a declarat că a eliberat toți ostaticii, iar suspectul a fost reținut.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: