FOTO Mașină dotată cu sistem de gaz a fost cuprinsă de flăcări în plin trafic rutier, într-un sens giratoriu din str. Petricani
Full Article 2 minutes read

FOTO Mașină dotată cu sistem de gaz a fost cuprinsă de flăcări în plin trafic rutier, într-un sens giratoriu din str. Petricani

O mașină a luat foc pe strada Petricani din Chișinău. Flăcările au nimicit autovehiculul în totalitate. Două echipaje de pompieri și salvatori au intervenit pentru a lichida incendiul. Între timp, Poliția a asigurat defluidizarea traficului, întrucât arderea a avut loc într-un sens giratoriu, care este aglomerat în orele de vârf. 

Pompierii au fost alertați pentru a lichida incendiul în dimineața zilei de 11 septembrie. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:20.

Mașina a luat foc pe strada Petricani 17 din municipiul Chișinău. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de pompieri și salvatori.

Ajunși, aceștia au stabilit că automobilul de model Citroen a fost cuprins de flăcări. Angajații IGSU au reușit să lichideze complet focul către ora 07:35. Flăcările au nimicit autovehiculul în totalitate. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Poliția Republicii Moldova a declarat că a intervenit prompt după ce a observat pe traseu o mașină în flăcări.

Echipajul a intervenit la defluidizarea traficului, întrucât respectivul sens giratoriu este aglomerat în orele de vârf, iar automobilul era dotat cu sistem de gaz și prezenta pericol de explozie. (…) Persoane traumate sau daune altor participanți la trafic nu sunt înregistrate”, au menționat reprezentanții Poliției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: