FOTO Mistreți uciși de braconieri, la Fălești. Inspectoratul Mediului: „Au căzut victime ale cruzimii omului”
Full Article 1 minutes read

FOTO Mistreți uciși de braconieri, la Fălești. Inspectoratul Mediului: „Au căzut victime ale cruzimii omului”

Doi mistreți au fost găsiți uciși în satul Drujineni din raionul Fălești. Suspecte sunt două persoane. Acestea au fost identificate, iar „cazul dat în atenția organului de urmărire penală”. Precizările au fost făcute de Inspectoratul pentru Protecția Mediului pe 7 septembrie. 

„În noaptea de 6 spre 7 septembrie 2023, inspectorii de mediu din Fălești au efectuat o operațiune de verificare în zona de frontieră a localității Drujneni, raionul Fălești, unde au descoperit doi mistreți, căzuți victime ale cruzimii omului”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului.

Instituția a precizat că inspectorii de mediu „au identificat și au prins două persoane care au comis această infracțiune barbară împotriva naturii”.

„Cazul dat este în atenția organului de urmărire penală, care examinează situația în conformitate cu articolul 233 din Codul Penal al Republicii Moldova. Inspectoratul pentru Protecția Mediului subliniază necesitatea unor măsuri ferme împotriva braconajului. Inspectorii de mediu nu vor tolera cruzimea și vor lupta pentru a proteja sălbăticia noastră și moștenirea ecologică”, se arată în declarația Inspectoratului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: