FOTO Morți și răniți la Kiev. Capitala Ucrainei, supusă unui atac cu rachete noaptea trecută 
Full Article 30 second read

FOTO Morți și răniți la Kiev. Capitala Ucrainei, supusă unui atac cu rachete noaptea trecută 

Kievul a fost atacat cu rachete noaptea trecută. Urmare a bombardamentelor, potrivit autorităților, trei persoane au murit, printre care un copil. Totodată, mai mulți oameni au fost răniți. 

Administrația militară a orașului Kiev a raportat că în total trei persoane și-au pierdut viața, printre care și un copil născut în 2012, relatează BBC.

La fel, se menționează că alte 12 persoane au fost rănite, inclusiv un copil.Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: