(FOTO) O femeie își va petrece următorii 55 de ani la închisoare, după ce și-a omorât prietena și i-a răpit bebelușul
Full Article 2 minutes read

(FOTO) O femeie își va petrece următorii 55 de ani la închisoare, după ce și-a omorât prietena și i-a răpit bebelușul

O femeie, din statul american Texas, a fost condamnată la 55 ani de închisoare pentru că și-a omorât prietena și i-a furat bebelușul, transmite nbcnews. Aceasta a pledat vinovată și a renunțat la dreptul său de a contesta sentința.

„Magen Fieramusca, de 37 de ani, a recunoscut că a omorât-o pe Heidi Broussard, de 33 de ani”, a anunțat procurorul din Travis, Jose Garza.

În 2019, Heidi Broussard a rămas însărcinată. Atunci, Megan Fieramusca o anunțase că și ea este însărcinată și că urma să nască în aceiași perioadă.

Pe 12 decembrie 2019, Megan Fieramusca a răpit-o pe Heidi Broussard, dar și pe fiica acesteia de doar 3 saptămâni. Ulterior, femeia a fost omorâtă prin strangulare.

Soțul lui Heidi, a raportat dispariția acesteia, dar și a copilei lor. Ulterior, poliția din Austin, care a investigat dispariția celor două a găsit fetița în viață, într-o casă din Houston, iar cadavrul lui Broussard a fost descoperit în portbagajul mașinii lui Fieramusca. Bebelușul a fost înapoiat tatălui.

Megan Fieramusca a pledat vinovată și a mărturisit că a plănuit de la început să îi fure copilul prietenei ei. După ce aceasta a născut, Fieramusca i-a spus că și ea că a adus pe lume o fetiță, însă nu a trimis nicio fotografie cu copilul. Inculpata a renuțat la dreptul de a contesta sentința.

Megan Fieramusca și Heidi Broussard era prietene de mai bine de 10 ani.

(FOTO) O femeie își va petrece următorii 55 de ani la închisoare, după ce și-a omorât prietena și i-a răpit bebelușul

NBC News

 


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: