FOTO O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Explicațiile directorului întreprinderii „Exdrupo”
Full Article 1 minutes read

FOTO O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Explicațiile directorului întreprinderii „Exdrupo”

O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Directorul interimar al întreprinderii „Exdrupo”, Sergiu Tomiță, a declarat că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că la o adâncime de 1,2 metri au fost depistate făgașe și goluri în fundație.

„Reprezentantul SRL „ChișinăuGaz” mi-a comunicat verbal că în anul 2013, pe acest segment, o companie subcontractată de aceștia au pozat sub formă închisă o conductă de gaz la o adâncime de 1,6 metri. Respectiv, în urma ploilor abundente din acea perioadă, foarte multă apă s-a infiltrat în fundația trotuarului, fapt ce a dus la apariția făgașelor”, a explicat Tomiță într-o scrisoare adresată lui Ion Ceban.

De asemenea, acesta a informat că pe segmentul unde s-a surpat asfaltul au fost efectuate lucrări, iar fundația a fost schimbată în totalitate. Mâine, porțiunea din trotuar urmează a fi asfaltată.

FOTO O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Explicațiile directorului întreprinderii „Exdrupo”

facebook.com/i.ceban

FOTO O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Explicațiile directorului întreprinderii „Exdrupo”

facebook.com/i.ceban

FOTO O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Explicațiile directorului întreprinderii „Exdrupo”

facebook.com/i.ceban

FOTO O porțiune din trotuarul recent reparat de pe strada Nicolae Testemiţanu s-a surpat. Explicațiile directorului întreprinderii „Exdrupo”

facebook.com/i.ceban

 

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: