(FOTO) Partidul „ȘOR” distribuie facturi false pentru gaz. Reacția directorului Moldovagaz
Full Article 2 minutes read

(FOTO) Partidul „ȘOR” distribuie facturi false pentru gaz. Reacția directorului Moldovagaz

Președintele Consiliului de administrație al „Moldovagaz” Vadim Ceban s-a arătat indignat din cauza faptului că Partidul „ȘOR” a utilizat „facturi” false pentru gaz în scopuri politice. Mai precis, reprezentanții formațiunii au printat facturi cu emblema „Moldovagaz”, însă în care este indicat un tarif mult mai mic, însoțit de mesajul „Așa va arăta factura ta pentru gaz, dacă vei susține programul lui Ilan Șor”. Vadim Ceban a dat de înțeles că s-ar putea adresa instanței de judecată.

Partidul „ȘOR” a publicat pe 16 decembrie un comunicat de presă, prin care anunță că au fost deschise mai mult de 100 de puncte de informare, în toată țara, despre „programul de scoatere din criză a țării”, prezentat anterior de Ilan Șor. Pe site-ul formațiunii au fost publicate fotografii, în care apar corturile Partidului „ȘOR”, trecători, dar și facturi.

Deși facturile conțin emblema „Moldovagaz”, acestea nu sunt autentice. Reprezentanții formațiunii au indicat un tarif de 4 lei pentru gaz (tariful actual este de 29,27 lei per 1 m3).

(FOTO) Partidul „ȘOR” distribuie facturi false pentru gaz. Reacția directorului Moldovagaz (FOTO) Partidul „ȘOR” distribuie facturi false pentru gaz. Reacția directorului Moldovagaz

Vadim Ceban s-a autosesizat și a publicat un comentariu.

Consider că este inacceptabilă utilizarea simbolurilor „Moldovagaz” în scopuri politice. Imaginea întreprinderii nu are nimic în comun cu criza energetică regională, care ne afectează pe toți. În calitate de conducător al companiei, voi fi nevoit să mă adresez către organele responsabile pentru aprecierea juridică a faptului că nu a fost cerută permisiunea pentru utilizarea emblemei și facturilor”, a comentat directorul „Moldovagaz”.

(FOTO) Partidul „ȘOR” distribuie facturi false pentru gaz. Reacția directorului Moldovagaz (FOTO) Partidul „ȘOR” distribuie facturi false pentru gaz. Reacția directorului Moldovagaz

Partidul „ȘOR” nu a comentat deocamdată criticile lui Vadim Ceban.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: