FOTO Un chec care se vinde în Moldova poate fi găsit cu bucăți de plastic. Apel către consumatori
Full Article 1 minutes read

FOTO Un chec care se vinde în Moldova poate fi găsit cu bucăți de plastic. Apel către consumatori

Bucăți mici de plastic pot fi găsite pe suprafața unei prăjituri, care se vinde într-un magazin din Republica Moldova. Este vorba despre o tartă, cu masa de 1250g, comercializată în magazinele Kaufland. Precizările au fost făcute de Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), pe 12 octombrie. 

ANSA a anunțat că produsul, găsit cu bucăți mici de plastic, este „Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic” cu masa de 1250g.

Astfel, Agenția a precizat că produsul alimentar a fost rechemat din comerț.

Operatorul din domeniul alimentar SRL KAUFLAND a rechemat de la consumatori produsul alimentar „Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic” cu masa de 1250g. ANSA atenționează asupra faptului că în cazul anumitor produse „Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Clasic” 1250g pot exista bucăți mici de plastic albastru pe suprafața acestora”, a menționat Agenția.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos, ulterior vor primi contravaloarea acestuia.

FOTO Un chec care se vinde în Moldova poate fi găsit cu bucăți de plastic. Apel către consumatori

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: