FOTO/VIDEO Atac cu rachete asupra Dnepr: a fost lovită inclusiv clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei 
Full Article 1 minutes read

FOTO/VIDEO Atac cu rachete asupra Dnepr: a fost lovită inclusiv clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei 

Orașul Dnepr din Ucraina a fost atacat cu rachete în seara zilei de 28 iulie. Rachetele au lovit o clădire multietajată dar și edificiul Serviciului de Securitate al Ucrainei. Nouă persoane au fost rănite, dintre care doi copii. 

Potrivit administrației militare regionale din Dnepr, loviturile cu rachete Iskander au afectat 3 clădiri administrative, inclusiv pe cea a Serviciului de Securitate al Ucrainei, și patru clădiri rezidențiale din apropiere. Printre acestea se numără o clădire cu multe etaje, câteva din etajele acesteia fiind distruse de bombardamente. Loviturile au afectat și 7 mașini.

Autoritățile ucrainene au anunțat că 9 persoane au fost rănite în atacul asupra clădirii rezidențiale, inclusiv patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 53 de ani și o femeie de 77 de ani.

Potrivit șefiei orașului Dnepr Boris Filatov, clădirea Serviciului de Securitate al Ucrainei era goală și acesta ar fi fost al treilea atac asupra edificiului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: