FOTO/VIDEO Bălți: au fost reținute 6 persoane și ridicați bani în diferită valută. CNA continuă perchezițiile în dosarul de corupție la eliberarea permiselor
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Bălți: au fost reținute 6 persoane și ridicați bani în diferită valută. CNA continuă perchezițiile în dosarul de corupție la eliberarea permiselor

Șase persoane au fost reținute în timpul perchezițiilor de la Bălți, care vizează angajați ai Agenției Servicii Publice (ASP), instructori auto și persoane intermediare. Totodată au fost ridicate mai multe sume de bani, în diferită valută. Precizările au fost făcute de reprezentanții Centrului Național Anticorupție (CNA). Instituția a adăugat că, la acest moment, continuă perchezițiile. 

Pe 29 noiembrie, reprezentanții CNA au declarat pentru NM că efectuează 18 percheziții la Bălți, într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere, și că sunt vizați angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare

Mai târziu, instituția a raportat că ofițerii au reținut șase persoane în cadrul perchezițiilor de astăzi care au vizat angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare.

De asemenea, în urma acțiunilor de urmărire penală au fost ridicate mai multe sume de bani în diferită valută. La acest moment continuă perchezițiile în raza mun. Bălți. Cauzele penale sunt instrumentate de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii anticorupție, oficiul Nord și Procuratura municipiului Bălți. Cu detalii vom reveni, după finalizarea operațiunii”, au menționat reprezentanții CNA.

Totodată, Centrul a prezentat imagini cu sumele de bani ridicate în urma perchezițiilor corporale, în birourile și domiciliile bănuiților.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: