FOTO/VIDEO Incident la o benzinărie din Chișinău: un șofer care își alimenta mașina, rănit cu o foarfecă
Full Article 40 second read

FOTO/VIDEO Incident la o benzinărie din Chișinău: un șofer care își alimenta mașina, rănit cu o foarfecă

Incident nocturn la o benzinărie din str. Tudor Vladimirescu din Chișinău. O persoană s-a apropiat de un șofer care își alimenta mașina și l-a rănit cu o foarfecă. Contactați de NM, reprezentanții poliției capitalei au precizat că victima are 29 de ani.

La fața locului, polițiștii au depistat bărbatul care manifesta un comportament agresiv. Totodată de oamenii legii s-a apropiat victima anunțând că a fost atins în regiunea gâtului cu o foarfecă.

Polițiștii au solicitat o ambulanță care a acordat îngrijiri medicale bărbatului.

Ulterior, persoanele au fost conduse la inspectorat. Potrivit oamenilor legii, victima a refuzat să scrie plângere în urma atacului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: