FOTO/VIDEO Moscova susține că a fost atacată din nou cu drone. Precizările Ministerului rus al Apărării 
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Moscova susține că a fost atacată din nou cu drone. Precizările Ministerului rus al Apărării 

Autoritățile ruse susțin că au doborât două drone ucrainene în timp ce încercau să atace capitala Rusiei și regiunea Moscovei. A treia dronă s-ar fi prăbușit pe teritoriul unui complex de clădiri. Informații despre victime nu sunt. 

„În noaptea de 1 august a fost oprită tentativa de atac terorist a regimului de la Kiev cu vehicule aeriene fără pilot asupra obiectelor în orașul Moscova și regiunea Moscovei. Două aeronave ucrainene fără pilot au fost distruse în aer de sistemele de apărare aeriană deasupra teritoriului Odințovo și Narofominsk din regiunea Moscovei. O altă dronă a fost suprimată cu sistemele electronice de luptă și, după ce a pierdut controlul, s-a prăbușit pe teritoriul complexului de clădiri nerezidențiale „Moskva City””, au comunicat reprezentanții Ministerului rus al Apărării.

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a scris pe Telegram că informații despre victime nu sunt.

Partea ucraineană deocamdată nu au comentat acuzațiile.

Amintim că două drone ar fi lovit, și duminică seara, clădirile complexului „Moskva City” din centrul capitalei Federației Ruse. O altă dronă, potrivit Ministerului rus al Apărării, a fost doborâtă în ​​cartierul Odințovo din regiunea Moscovei. Acesta fiind al patrulea atac asupra Moscovei de la începutul lunii mai. Federația Rusă a acuzat Ucraina de atac. Într-o reacție, președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a numit „un proces inevitabil și echitabil” ca războiul să se întoarcă treptat pe teritoriul Rusiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: