FOTO/VIDEO Rusia: Un avion cu peste 150 de pasageri a aterizat de urgență, pe un câmp din Siberia
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Rusia: Un avion cu peste 150 de pasageri a aterizat de urgență, pe un câmp din Siberia

Un avion care zbura de la Soci spre Omsk a aterizat de urgență, pe un câmp – în regiunea Novosibirsk, scrie TASS. La bord se aflau peste 150 de oameni. Toți au fost evacuați. 

Avionul companiei ruse Ural Airlines, conform datelor preliminare, a aterizat la sol în apropiere de satul Ubinskoe din regiunea Novosibirsk. Persoane rănite nu sunt, au declarat pentru TASS reprezentanții Ministerului rus responsabil de situații de urgență. Pentru sursa citată, responsabilii au mai spus că în avion se aflau peste 150 de pasageri. Toți au fost evacuați.

Procuratura pentru transporturi din Siberia de Vest a precizat că la bordul avionului se aflau 159 de pasageri, dintre care 23 de copii și 6 membri ai echipajului.

Șeful regiunii Omsk Vitalii Hoțenko a spus că avionul a efectuat o aterizare de urgență din cauza unor probleme cu sistemul hidraulic. „Avionul Soci-Omsk a pierdut sistemul hidraulic. (…) La fața locului lucrează salvatorii. Toată asistența necesară o vom oferi”, a menționat el.

Guvernatorul regiunii Novosibirsk Andrei Travnikov a declarat că un incendiu, la aterizarea de urgență, nu a avut loc.

UPDATE 08.49: Doi pasageri ai avionului s-au ales cu leziuni. Aceștia urmează să facă radiografii. Altor două persoane li s-a acordat ajutorul medical la fața locului – pentru hipertensiune și criză de astm, scrie Ria Novosti. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: