FOTO/VIDEO Un bloc cu cinci etaje din Zaporojie, bombardat: cel puțin 2 persoane au murit, alte 11 scoase de sub dărâmături 
Full Article 50 second read

FOTO/VIDEO Un bloc cu cinci etaje din Zaporojie, bombardat: cel puțin 2 persoane au murit, alte 11 scoase de sub dărâmături 

Autoritățile ucrainene anunță că un bloc cu cinci etaje din Zaporojie a fost lovit de o rachetă în această noapte. Cel puțin două persoane au murit. Alte 11 persoane au fost scoase în viață de sub dărâmături. 

Secretarul Consiliului din Zaporojie Anatolii Kurtev a anunțat că, potrivit informațiilor preliminare, două persoane au decedat. Kurtev a mai spus că, urmare a bombardamentelor, blocul cu 5 etaje a fost distrus practic în totalitate.

Oficialul a mai spus că sub dărâmături încă mai sunt oameni.

Serviciul de Stat de Urgență al Ucrainei a anunțat că 11 persoane au fost salvate de sub dărâmături, printre acestea este și o femeie însărcinată.

UPDATE 08.31: Presa din Ucraina menționează că se înregistrează 3 victime urmare a atacului asupra blocului de locuit.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: