FOTO/VIDEO Un luptător moldovean a devenit dublu campion mondial, la doar 11 ani, în Italia: „După multă muncă și lacrimi în sală noi am reușit”
Full Article 2 minutes read

FOTO/VIDEO Un luptător moldovean a devenit dublu campion mondial, la doar 11 ani, în Italia: „După multă muncă și lacrimi în sală noi am reușit”

Un tânăr din Republica Moldova, la doar 11 ani, a devenit campion mondial în două categorii – K-1 și Muay Thai. Rezultatele au fost obținute la Campionatul Mondial „Unified World Championships”, care a avut loc în Italia. Titluri de campioni mondial, la aceeași competiție, au fost obținute și de alți doi moldoveni. Cu precizări în acest sens a venit președintele clubului sportiv Voievod ALPHA Ian Bîrnat. 

Bîrnat a scris pe rețelele de socializare că „selecționata Federației Voievod, formată din 33 de sportivi dintre care 3 discipoli ai Clubului Voievod ALPHA, au revenit acasă cu rezultate excepționale de la Campionatul Mondial „Unified World Championships” care a avut loc în orașul Carrara, Italia, în perioada 25-29 octombrie”.

Potrivit lui Bîrnat, rezultatele sportivilor din Moldova sunt:

Șchiopu Dan: 

WTKA – K-1 Rules -72KG – Locul 1;

WTKA – K-1 LIGHT Rules -74KG – Locul 2.

Vozian Dorian:

WTKA – K-1 Rules -40Kg – Locul 1;

WTKA – MUAY THAI Rules -37Kg Locul 1;

WTKA – K-1 LIGHT Rules -40Kg Locul 2.

Gori Cătălin: 

WTKA – K-1 Rules -57Kg – Locul 1;

WTKA – MUAY THAI Rules -57Kg Locul 2.

După multă muncă, sudoare și lacrimi în sala sportivă noi am reușit! Vozian Dorian Campion Mondial în 2 categorii: K-1 -40Kg; Muay Thai -37Kg, la vârsta de 11 ani!”, a ținut să menționeze președintele clubului sportiv.

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: